Havenlaan

300 platanen op het nippertje gered, 1.500.000 kasseien dreigen te verdwijnen

Cijfers en bedreigingen

Posted on | september 13, 2011 | 1 Comment

Op dit moment hebben we 11.000 handtekeningen verzameld tegen de huidige plannen van heraanleg van de Havenlaan. 650 mensen hebben reeds een electronische brief verstuurd naar Minister Grouwels (die in copie verstuurd worden naar de andere ministers en de partijbureaus). Sedert enkele weken hebben ook alle platanen een adoptie-ouder. In september werd de website gemiddeld 970 keer per dag bezocht. Tientallen artikels verschenen reeds over de omstreden heraanleg van de Havenlaan: u vindt ze terug in ons persoverzicht. Dit alles staat in schril contrast met het immobilisme van de Brusselse regering.

Oh neen, er gebeurde toch iets. Mevrouw Grouwels kreeg bedreigingen via de telefoon. Ze wil echter geen klacht indienen, maar vond het raadzamer een persconferentie bijeen te roepen. Mevrouw Grouwels, waarom doet u alles averechts? Dreigementen dienen ernstig opgevat te worden: zeker een politicus kan dit niet laten gebeuren – u moet klacht indienen! De pers daarentegen zal u niet beschermen. In elk geval tolereert ons comité, het APKP,  geen beledigingen of bedreigingen aan het adres van wie dan ook: zieke geesten zijn bij ons niet welkom.

Comments

One Response to “Cijfers en bedreigingen”

  1. jdegreef
    september 13th, 2011 @ 13:24

    Peut-être qu’elle ne dépose pas plainte parce qu’elle n’a pas de preuve ou, pire, parce que tout cela est faux!

Leave a Reply

*