Havenlaan

300 platanen op het nippertje gered, 1.500.000 kasseien dreigen te verdwijnen

Eindelijk…

Posted on | februari 7, 2012 | No Comments

Op vrijdag 3 februari 2012 ging onze eerste ontmoeting met minister Brigitte Grouwels door. Zij werd bijgestaan door medewerkers van haar kabinet, van Mobiel Brussel en het studiebureau belast met de plannen van de Havenlaan.

De vergadering is in een “constructieve” sfeer verlopen en het “alternatieve plan” is het onderwerp van een eerste discussie geweest. De minister heeft zich verbonden om tegen eind maart een korte-termijnplan voor te stellen dat de situatie voor voetgangers en fietsers op de Havenlaan zou moeten verbeteren .

Eén van de volgende dagen zal de administratie eveneens het fytosanitair rapport (einde herfst 2011) vrijgeven voor analyse. Er werd een overeenkomst bereikt om in de nabije toekomst verdere overlegvergaderingen te organiseren met betrekking tot de Havenlaan.

Comments

Leave a Reply

*