Havenlaan

300 platanen op het nippertje gered, 1.500.000 kasseien dreigen te verdwijnen

Officiële overhandiging van de petitie

Posted on | juli 14, 2011 | No Comments

Op 10 juli werd het eerste deel van onze petitie aan mevrouw Françoise Dupuis, voorzitter van het Parlement van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, per mail overgemaakt. Deze petitie, bestaande uit een schriftelijk en een electronisch deel, bevat in zijn geheel meer dan 4200 handtekeningen. Dit document werd op dinsdag 12 juli reeds aan Minister Brigitte Grouwels overhandigd.

Via persoonlijke e-mail werd elk lid van de Regering en het Parlement van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, van de Gemeenteraad en het College van Burgemeester en Schepenen van de Stad Brussel geïnformeerd over deze petitie en uitgenodigd om onze actie te vervoegen.

Comments

Leave a Reply

*