Havenlaan

300 platanen op het nippertje gered, 1.500.000 kasseien dreigen te verdwijnen

Dankbetuigingen

Posted on | augustus 17, 2011 | No Comments

Het doet echt plezier om de inzet te zien van jullie allen. Er blijven nog slechts enkele platanen over voor adoptie. We zouden jullie ook willen bedanken voor jullie aanmoedigingen, jullie hulp, jullie berichten in mails en op Facebook. Op dit moment hebben jullie 454 electronische brieven naar het kabinet van de minister verstuurd via de website, en 8000 mensen hebben de petitie reeds ondertekend. De politieke verantwoordelijken kunnen niet meer beweren dat de Brusselaars apathisch en verzuurd zijn (indien ze dat nog niet wisten): we hopen dat het hen zal aanzetten om vaker de mening van de bewoners te consulteren bij ingrijpende veranderingen aan het stadsweefsel, om de werkelijke behoeften te achterhalen: de democratie gaat verder dan het stemhokje.

Comments

Leave a Reply

*