Havenlaan

300 platanen op het nippertje gered, 1.500.000 kasseien dreigen te verdwijnen

Wenskaarten Havenlaan

Posted on | december 17, 2011 | 1 Comment

Voeux avenue du Port 2012

Wens familie en vrienden een mooi 2012 toe en laat de Havenlaan niet uit ons geheugen verdwijnen.
U kan de wenskaarten voor 1€/stuk kopen bij Zoubida (Laken), Wim (Laken) of Patrick (Vijfhoek/Molenbeek) [zend een mail naar info@avenueduport.be]. Vanaf 10 exemplaren sturen we ze zonder bijkomende kosten naar u thuis op.
Alle Brusselse ministers, parlementsleden, schepenen en gemeenteraadsleden zullen eveneens een wenskaart in hun bus krijgen. We hebben voorlopig bomen en kasseien kunnen redden, maar we willen ook snel een degelijke heraanleg met respect voor het erfgoed. We maken hen hiermee duidelijk dat we de zaak blijven opvolgen. Momenteel werken we met Fietsersbond, Gracq, NOMO een plan uit voor de heraanleg waarmee we naar de regering zullen stappen.

Comments

One Response to “Wenskaarten Havenlaan”

  1. avenueduportsbxl
    december 21st, 2011 @ 21:04

    Hormis ici, personne n’a été prévenu. Manque de communication ? Je relaie immédiatement sur twitter @avenueduportbxl.

Leave a Reply

*